Теодор Турс ООД

обл. София
Лице за контакти:
Теодора Василева
Адрес:
София парк 74
телефон:
+359/ 2/471 92 93
e-mail:
уебсайт:
facebook:
ЕИК:
175164630

Рент а кар Теодор Турс е фирма за коли под наем в София ( rent a car Sofia ). Разполагаме със собствен автопарк от от автомобили, джипове, миниванове и пътнически ванове (бусове) под наем. Ние сме част от TEODOR TOURS LTD. – фирма занимаваща се с предоставянето на услуги в сферата на туризма.
Теодор Турс предлага рент а кар услуги и коли под наем на територията на град София и летище София (може да вземете автомобил под наем по всяко време на денонощието), като разширява дейността си през зимата и в зимните ни курорти (Банско, Пампорово, Боровец... и др.) а през летния сезон и по всички черноморски градове и курортни селища (Бургас, Варна, Албена, Слънчев бряг, Созопол, Свети Влас...).

  • Нашите цени за наем на кола в София и България са едни от най-изгодните - те са крайни и не се налага да заплащате скрити такси и необявени данъци (при нас няма обявени цени за наем от 7 евро/ден, а да се окаже, че като вземете автомобила под наем трябва да платите 29 евро/ден, защото рекламата е така направена или не сте "разбрали" офертата.).

  • Нашият автопарк от автомобили под наем в София и летище София са максимално застраховани. Не се прилагат ограничения в изминати километри.

  • Максимално улеснена и бърза процедура при отдаването на коли под наем на летище София ( rent a car Sofia airport ).

  • Индивидуално отношение към всички клиенти използвали коли под наем от нашият автопарк в софия, Варна, Бургас – нашите клиенти са и наши приятели, а за постоянните ни клиенти е разработени и гъвкава ценова политика относно предлаганите им отстъпки (най-редовните ни клиенти имат отстъпки от 15% от нашите най-ниски цени за наем на автомобил.).

  • Ние предлагаме ALL INCLUSIVE рент-а-кар услуги в София и летище София – т.е. организираме Вашето приятно и безпроблемно пътуване с наемна кола в България, като се грижим за всички Ваши нужди и непредвидени обстоятелства – безплатно денонощно посрещане и изпращане на летище София (или доставка на автомобила на адрес посочен от клиента в София), бързо и коректно изготвяне на документите за наем на кола, денонощен асистиращ екип, експресна замяна на аварирал автомобил и/или експресна пътна помощ (също безплатно) където и да сте в България.

  • Ние ще Ви предоставим БЕЗПЛАТНО: разнообразна гама от бебешки травел кошчета, детски столчета, детски седалки – като всички са нови, чисти и комфортни. При нас не се заплащат и ски багажници, вериги за сняг, няма такса за зимни гуми или такса „Винетка”.
Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 14.03   1492 г. – Испанската кралица Изабела заповядва да бъдат експулсирани 150 000 евреи, в случай че не приемат християнството. 1697 г. – Последният свободен град...