Тарифа за таксите, които се събират от Министерството на земеделието и продоволствието по Закона за генетично модифицирани организми

Министерски съвет

Държавен вестник брой: 95

Година: 2007

Орган на издаване: Министерски съвет

Дата на обнародване: 20.11.2007

Чл. 1.
(1) За издаване на разрешение за пускане на пазара на генетично модифицирани организми или комбинация от тях като продукти или съставка на продукти по реда на глава четвърта, раздел III от Закона за генетично модифицирани организми се събира такса в размер 5300 лв.
(2) За удължаване срока на издадено разрешение за пускане на пазара на генетично модифицирани организми или комбинация от тях като продукти или съставка на продукти по реда на глава четвърта, раздел III от Закона за генетично модифицирани организми се събира такса в размер 5300 лв.

Чл. 2. При прекратяване на започнала процедура за издаване на разрешение за пускане на пазара на генетично модифицирани организми или комбинация от тях като продукти или съставки на продукти внесените такси не подлежат на връщане.

Заключителни разпоредби

Параграф единствен. Тарифата се утвърждава на основание чл. 15 във връзка с чл. 78 от Закона за генетично модифицирани организми.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив