Връзки
Пълен инструментариум за достъп до най-новата и най-богатата статистическа информация за ЕС и евро-зоната, както и за страните кандидатки, потребителски удобна и ефикасна навигация, он-лайн услуги.
Статистически портал за България. База данни с официални показатели за икономиката на България, категоризирани според общата система за разпространение на данни на МВФ; удобни за потребителите таблици и графики; връзки към източници и мета-данни; новини;
Асфалтиране на малки и големи площи. Доставка на асфалт. Полагане на асфалтова настилка. Ремонт на пътища и улици. Паваж. Фугиране на пукнатини. Изкопи. Насипи. Техника под наем - 0877063232 www.stanilov.alle.bg
“Любители на животните” е сайт, в който се публикуват статии и обяви, свързани с животинския свят. Сайтът разполага с модерен и стилен форум и изключително красива галерия.
Тук ще откриете множество статии, даващи насоки за оптималното и правилно използване на стоматологичното оборудване, както и съвети за неговата модернизация.
Хотели в България. Онлайн резервация на хотели от БГ Хотели. Всички СПА, планински, морски или градски хотели в България. Оферти и цени, мнения.
САТО е фирма за рециклиране на тонер касети, продажба на съвместими такива, сервиз на принтери и МФУ и продажба на офис консумативи
Заведенията в София, Варна, Пловдив, Бургас, Банско и България. Заведения с доставка на храна за вкъщи онлайн. Заведенията, промоциите и събитията в България.
Сайт за безплатни обяви подреден в категории като: Работа, Транспорт, Недвижими имоти, Електроника, Домашни любимци, Мебели и градина, Облекла и Обувки, За децата и бебето, Запознанства и много други категории за стоки и услуги!
Restaurant.bg е онлайн портал за всички добри ресторанти, заведения, барове и места за хранене в България и предоставя на своите потребители най- подробен и актуален списък с ресторанти, с галерии, менюта, винени листи, мнения, лесна навигация.
Welcome to my Blog! Here I will share a little bit of my everyday life and other fun and lovin' stuff.
Медицинска практика е информационен сайт за съдебна медицина и медицинска практика.
Сайт за живота и бизнеса на най-богатите хора по света.
Портален сайт за статистика, изследвания и комуникации във връзка с икономическото развитие на Югоизточна Европа. Продукт на сътрудничество между Vienna Institute for International Economic Studies (WIIW) и два института към London School of Economics (He
Годишен доклад "Международна статистика на търговията" с таблици и графики в MS Excel формат; исторически редове по страни, региони и икономически групи от 1980 насам; технически бележки по прилаганите методи; връзки.
МАЕ е авторитетен международен източник за енергийна статистика.
Основните функции на отдела са събиране, обработване и разпространяване на статистическа информация; стандартизация на статистическите методи, класификации и дефиниции; техническо сътрудничество, координация на международните статистически програми и дейн
Статистическа информация и данни от официални статистически системи, организирани и финансирани от националните правителства. Световната банка в сътрудничество с много други агенции активно работи за подобряване на обхвата и ефективността на тези системи.
ОИСР събира статистически данни за своята аналитична работа от статистическите служби на страни-членки и не-членки. ОИСР популяризира и разработва международни статистически стандарти и координира статистически дейности заедно с други международни агенции
Съдържа мета-данни и информация за практиката на разпространение на данни предоставени от страните участнички в Специалния стандарт за разпространение на данни; мета-данни, информация за практиката на разпространение на данни и планове за подобряване ..
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив