Изменение на Т. I.3 от приложение III на Меморандума за разбирателство между Република България и Европейските общности за присъединяването на България към Шестата рамкова програма на Европейската общност за научни изследвания, технологично развитие и...

МОН

Държавен вестник брой: 89

Година: 2006

Орган на издаване: МОН

Дата на обнародване: 03.11.2006

Брюксел, 20 декември 2004 г.

ВЕРБАЛНА НОТА

Мисията на Република България към Европейския съюз поднася своите комплименти на Генералната дирекция за изследвания на Европейската комисия и има честта да се позове на Меморандума за разбирателство между Европейската общност и Република България относно асоциирането към Шестата рамкова програма за научни изследвания и технологично развитие (ЕО и Евратом), подписан в Брюксел на 29 октомври 2002 година.
Мисията на Република България има честта да потвърди съгласието на Българското правителство с условията на Решението на Комисията от 27 януари 2006 г. по отношение финансовия принос на Република България към Шестата рамкова програма в размер на намаление с 25 % за финансовите години 2005 и 2006.
Мисията на Република България към Европейския съюз се възползва от възможността да повтори и утвърди крайното си решение пред Генералната дирекция за изследвания на Европейската комисия.

Брюксел, 8 август 2006 г.

ВЕРБАЛНА НОТА

Генералната дирекция за изследвания на Европейската комисия поднася своите комплименти на Мисията на Република България към Европейския съюз и има честта да се позове на Меморандума за разбирателство между Европейската общност и Република България във връзка с присъединяването на България към Шестата рамкова програма за изследвания и технологично развитие и Шестата рамкова програма на Евратом, подписан в Брюксел на 29 октомври 2002 година.
Генералната дирекция за изследвания на Европейската комисия има честта да информира Мисията на Република България към Европейския съюз за Решението на Комисията за изменение на Меморандума за разбирателство, включващо 50 % намаление на финансовия принос на Република България за Шестата рамкова програма за изследвания и технологично развитие за 2006 г.
Генералната дирекция за изследвания на Европейската комисия ще бъде благодарна, ако Мисията на Република България към Европейския съюз потвърди приемането на условията на Решението на Комисията чрез размяна на вербални ноти.
Генералната дирекция за изследвания на Европейската комисия се възползва от възможността да поднесе на Мисията на Република България към Европейския съюз своите уверения за най-високи почитания.

Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив