На­чин на про­и­з­вод­с­т­во и раз­п­рос­т­ра­ня­ва­не на прос­пек­ти и др. пе­чат­ни из­да­ния на вън­ш­но­търг. рек­ла­ма. За сни­жа­ва­не на се­бес­той­ност­та им ад­ре­сан­ти­те от­пе­чат­ват са­мо илюс­т­ра­тив­ния ма­те­ри­ал - сним­ки, чер­те­жи, ри­сун­ки, а тек­с­тът се до­пе­чат­ва в стра­на­та, къ­де­то из­да­ни­я­та ще се раз­п­рос­т­ра­ня­ват. Кол­ко­то по­ве­че са ези­ци­те, на ко­и­то тряб­ва да бъ­де от­пе­ча­тан тек­с­тът, тол­ко­ва по-из­год­но е при­ла­га­не­то на то­зи на­чин.

От­пе­ча­та­ни­те ма­те­ри­а­ли се на­ри­чат "Б.-прос­пект", "Б.-дип­лян­ка" и др. Б.-из­да­ни­я­та се из­пол­з­ват и при т.нар. фран­чай­зинг, ко­га­то на ма­те­ри­а­ли­те се ос­та­вя мяс­то за пос­лед­ва­що на­на­ся­не на мар­ка­та и фир­ма­та на кон­т­ра­ген­ти­те по фран­чай­зин­го­вия  до­го­вор.

Реклама и насърчаване на продажбите; проф. Доганов, доц. Дуранкев; С-я; 1995

 

Предложи
корпоративна публикация
Валутни курсове
капиталов пазар
Купува Продава БНБ
EUR1.9560 1.9560 1.9558
USD1.5915 1.5924 1.8323
GBP2.4796 2.4887 2.2729
от 00:24 24 Април 2024 повече »
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
Зам.-министър Георгиева: Новият списък на професиите ще отговори на бъдещите нужди на бизнеса Новият списък на професиите за професионално образование и обучение е планиран за обществено обсъждане през юни. Той ще съдържа професии и...