Откриха съпругата на Ангел Бончев жива

30.07.2008 | 09:13
по статията работи: Петър Чернев
Камелия Бончева е била открита около 04.00 ч. тази сутрин в района на столичния квартал "Казичене"
Откриха съпругата на Ангел Бончев жива

Около 4.00 часа тази сутрин в района на столичния квартал „Казичене“ полицейски патрул е открил Камелия Бончева, съпруга на бившия президент на „Литекс“ Ангел Бончев. Това потвърди за Дарик радио директорът на пресцентъра на МВР Диана Янкулова. Тя е в добро здраве, съобщава лаконично полицията.

Началникът на Военно-медицинска академия Стоян Тонев отрече Бончева да е настанена в болничното заведение за прегледи и изследвания.

Дарик радио научи, че семейството Бончеви ще прецени дали да отпътува да живее в чужбина след преживения стрес. По непотвърдена информация имало е два опита за контакт на похитителите с Ангел Бончев през изминалите 20 дни след отвличането на жена му, но преговорите са се провалили.

В последните часове събитията около драмата с отвличанията в семейство Бончеви се разви бързо.

Снощи - 19 дни след отвличането на съпругата си Камелия, Ангел Бончев се появи внезапно по bTV. От изявлението, което той направи, четейки предварително написан текст, стана ясно, че той няма новини от отвлечената си съпруга.

Според изявлението му, събраните от негови приятели 157 хиляди евро, като откуп за съпруга му, Бончев дарява за благотворителност. С този жест бившият президент на „Литекс” заявява, че иска да направи добро, което се надява да му се върне.

Бончев казва: „Знаете какво се случи с моето семейство. След като бях пуснат, много хора, на които разчитах, се отдръпнаха от мен. Гриша Ганчев, собственикът на „Литекс Комерс”, ме отстрани от фирмата. От приятели успях да събера 157 хиляди евро за откупа на съпругата ми. От 19 дни нямам вест от нея. Тези пари ги дарявам за лечение и рехабилитация на болните от рак на гърдата. В момента ги давам на фондация „Утре за всеки”. Моля се на Господ да помогне на семейството ми”, казва още Бончев.

На записа се вижда как председателят на фондацията Марин Хаджийски връчва на Бончев договор за направеното дарение и му благодари от името на всички, засегнати от рака на млечната жлеза.

Прокуратурата няма информация около случая с намирането на Камелия Бончева. Това каза главният прокурор Борис Велчев преди заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС), предаде Агенция “Фокус”.
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Между приятели: - На кого е кръстена дъщеря ви Гертруда? - На дядо си Пенчо. - ?!? - Беше герой на труда....
На този ден 02.05   1494 г. – Христофор Колумб открива Ямайка. 1803 г. – САЩ купуват от Франция областта Луизиана. 1808 г. – Избухва Полуостровната война: Жителите на...