Представяне на Wolf Theiss Правен клуб

25.06.2009

На 25 юни 2009 г. от 19.00ч. българският офис на Wolf Theiss ще представи официално старта на „Wolf Theiss Правен клуб“. Това е платформа за изграждане на контакти и споделяне на възможности и решения между адвокати, практикуващи в правните отдели на едни от най-успешните компании, асоциации и организации от частния сектор в България.

Основна цел на срещите, които ще се организират в рамките на клуба, ще бъде изясняване на функцията, предизвикателствата и възможностите на юрисконсулта във водещите български компании в областта на енергетиката, банковото дело, промишлеността, и др. Освен редовните срещи между членовете на клуба, те ще имат възможност да обменят практическа информация и да получават новини чрез сайта на клуба.

“Надяваме се с тази инициатива заедно да допринесем за изграждането на нови модели, решения и възможности за практикуващите в областта, особено във време, когато обединяването на усилията като път към промяната е изключително важно”, казва Ричард Клег, управляващ партньор на българския офис.

 

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив