Връзки
Интернет сайт с училищен електронен дневник от Инкомтел. Изпраща и-мейли на родителите за оценки, отсъствия, забележки на техните деца. Лесен достъп през интернет. Удобно администриране от учителите.
Здравейте, казвам се Адриана Даганова. Това, което обичам и умея да правя е да захласвам малчуганите по най-разпространения и говорим в световен мащаб език – английският. Заниманията ми с деца на възраст от 6 до 12 години продължават повече от четири год
Летните езикови ваканции и курсове за възрастни и деца на Sprachcaffe - научете език в чужбина, забавлявайте се, срещнете се с нови хора! Избор на езиков курс или лятна езикова ваканция на осем езика (английски, френски, испански, италиански, немски и др.
Частна профилирана гимназия Джон Атанасов в град Русе Ви предлага своите професионални услуги, за да осигурите на детето си най-доброто образование.
Ако се интересувате от уроци по рисуване посетете този уеб адрес – тук ще откриете контакти и предложения за уроци по рисуване от опитни в областта професионалисти.
Всичко за испанския език – курсове, уроци и как да го изучаваме. Какво трябва да знаем, за да подходим правилно в тази насока и много други по темата.
Тук можете да намерите интересна информация свързана с немския език – как да го изучавате и къде да откриете курсове, които да Ви бъдат от полза.
Целогодишно езиково обучение за деца и възрастни - индивидуално и групово.
Правила в българският език, които ще Ви помогнат за успешна матура.
Информация за френския език, особености и идеи за това как да го научим с или без курсове.
Колеж Св. Ариадна преглада образование в различни специалности, свързани с туризма, мениджмънта, дизайна и компютърните технологии.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив