Границата от 100 долара вече е съвсем близо за лекия суров петрол

30.11.2011 | 10:06
по статията работи:
В Лондон сортът "Брент" поевтиня с 14 цента до 110,68 долара за барел
Границата от 100 долара вече е съвсем близо за лекия суров петрол

Границата от 100 долара вече е съвсем близо за лекия суров петрол. Това е заради прогнозите, че резервите от горива на САЩ през изминалата седмица са се повишили, пише Bloomberg.

Контрактите за януари поевтиняха със 75 цента до 99,04 долара за барел в електронната неприсъствена сесия на борсата в Ню Йорк . В азиатската сесия суровината се търгуваше за 99,51 долара за барел. Вчера вечерта (29 ноември) петролът се качи до 99,79 долара за барел.

Според статистиката на Американския петролен институт през миналата седмица (21- 25 ноември) резервите от горива на САЩ са се увеличили с 3,44 млн. барела. Статистиката се основава само на доброволно дадена от петролните рафинерии информация.

В Лондон сортът "Брент" поевтиня с 14 цента до 110,68 долара за барел. Вчера вечерта "Брент"-ът затвори при 110,82 долара за барел. Разликата в цената с лекия суров петрол е 11,17 долара.

 

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Женевски конвенции
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 08.05   1559 г. – В Англия е приет Актът за супремацията, с който кралица Елизабет I става глава на Англиканската църква. 1794 г. – По време на Якобинска диктатура, за...