Спират водата в част от столичния кв. „Орландовци"

24.10.2011 | 09:32
по статията работи:
Спирането на водата се налага заради инвестиционен проект за реконструкция на водопровод по ул. „Лавандула" кв. „Орландовци
Спират водата в част от столичния кв. „Орландовци"

Спират водата в част от столичния кв. „Орландовци" утре (25 октомври), съобщиха от „Софийска вода". Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на водопровод по ул. „Лавандула" кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи: по ул. „Лавандула" от ул. „Орач" до ул. „Воднянка", по ул. „Воднянка" от ул. „Рояк" до ул. „Дан Колов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на кръстовището на ул. „Лавандула" и ул. „Воднянка".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.  

 

 

 

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На този ден 10.05   1525 г. – По силата на договор от Чамаси, Аграфа (днешен южен Пинд) се сдобива с автономен статут. 1553 г. – От Лондон потегля морска експедиция на бъдещата...