Samsung отрече за сделка с HP

24.08.2011 | 17:08
по статията работи:
Информациите за подобна сделка бяха разпространени от digitimes.com
Samsung отрече за сделка с HP

Samsung опроверга слуховете от вчера, че ще погълне РС бизнеса на HP. Представители на южнокорейския гигант са категорични, че Samsung няма намерение да купува подразделението за персонални компютри на своя конкурент, съобщи foxbusiness.com, цитирана от Technews.bg.

Информациите за подобна сделка бяха разпространени от digitimes.com. Сайтът се позова на преговори на Samsung с тайвански производители на компютри за HP. Корейската компания планирала да увеличи много сериозно производството на лаптопи, което е възможно с поглъщане на РС бизнеса на HP.

Храна за спекулации по темата даде изявление на HP от миналата седмица. От централата в Пало Алто обявиха, че ще отделят частично или напълно РС подраздeлението си, което бе разтълкувано от анализаторите като подготвяно излизане на HP от пазара на персонални компютри, на който компанията е лидер.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 30.04   311 г. – Римският император Галерий издава едикт, според който християните са законно признати в Римската империя. 1671 г. – Петър Зрински и Фран Кръсто...