Британските магазини затварят още в следобедните часове

10.08.2011 | 09:34
по статията работи:
От частните железопътни компании апелират към хората да се прибират рано по домовете си
Британските магазини затварят още в следобедните часове

Ситуацията във Великобритания е като във война. Магазините в Южен Лондон са започнали да затварят още в 15-16 часа. Във влаковете пък предупредителни съобщения съветват пътниците през кои райони да не преминават.

От частните железопътни компании апелират към хората да се прибират рано по домовете си, съобщи приятел на Econ.bg от Лондон. В последните два дни обществената телевизия BBC ("Би Би Си") е започнала да излъчва непрекъснато кадри от размирните градове.

По последни данни, 118 полицаи са пострадали по време на масовите безредици в британските градове. 563-ма души са арестувани, на 105 от тях са предявени обвнения за нарушаване на обеществения ред.

Започнало е разследване, което е най-мащабното в 168-годишната история на лондонската полиция. Органите на реда са се обърнали за помощ към хората да съдействат, в случай, че разпознаят някого от вандалите на видеозаписите, които се разпространяват по медиите.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 02.05   1494 г. – Христофор Колумб открива Ямайка. 1803 г. – САЩ купуват от Франция областта Луизиана. 1808 г. – Избухва Полуостровната война: Жителите на...