НАТО: Времето работи против Кадафи

08.06.2011 | 17:35
по статията работи:
Министрите на отбраната от Алианса съобщиха в изявление, че са решени да продължат с операцията си за защита на либийския народ толкова дълго, колкото е необходимо
НАТО: Времето работи против Кадафи

Съюзниците от НАТО заявиха, че ще останат в Либия "толкова дълго, колкото е необходимо" и се обвързват с "необходимите средства" за военната кампания срещу силите на либийския лидер Муамар Кадафи, съобщава БНР.

Министрите на отбраната от Алианса съобщиха в изявление, че са решени да продължат с операцията си за защита на либийския народ толкова дълго, колкото е необходимо.

Ангажираме се да осигурим необходимите средства и максимална операционна гъвкавост в рамките на нашия мандат, за да поддържаме тези усилия и приветстваме допълнителен принос към общите ни усилия, пише още в изявлението. НАТО призова по време на срещата своите 28 страни членки да споделят отговорността в операция "Обединен защитник".

Министрите също призоваха Муамар Кадафи да се оттегли от властта. Според тях времето работи против либийския лидер, който е изложен на бомбардировки на Алианса.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 17.05   1395 г. – Обединени унгаро-влашки войски нанасят поражение на османската армия при Ровине, Влашко. 1498 г. – Корабите на Васко да Гама достигат до Индия. 1555...