Берлускони продължавал с "бунга, бунга" партитата

06.06.2011 | 12:30
по статията работи:
Според записите между живеещия в Лондон Бриаторе и приятелите му Берлускони променил мястото на партитата
Берлускони продължавал с "бунга, бунга" партитата

Италианският премиер Силвио Берлускони продължил да организира т. нар. "бунга, бунга" партита, въпреки че срещу него се води дело за секс с непълнолетна проститутка. Това съобщава британският в. "Дейли Телеграф", позовавайки се на изтекли записи на телефонни разговори между Флавио Бриаторе и негови приятели, които са част от отделно разследване и били предадени на прокурорите по делото на италианския премиер, съобщава БГНЕС.

Според записите между живеещия в Лондон Бриаторе и приятелите му Берлускони променил мястото на партитата от вилата си Аркоре край Милано в друга къща, която притежавал, на няколко километра от вилата. Фразата "бунга, бунга" е свързана със секс игрите, които се състояли след вечерята на партитата на Берлускони в Аркоре. Според прокурорите жените получавали пари и бижута от италианския премиер в замяна на секс услуги. Сред тях е и танцьорката на екзотични танци Карима Ел Махруг, която по това време била едва на 17 години. Разследващите разкрили подробности за новите събития във вила Джернето на Берлускони, след като се натъкнали на тях по време на данъчна проверка за яхтата на Бриаторе "Форс Блу", която беше иззета от данъчните власти миналата година.

Прокурорите от пристанищния град Дженоа, разследващи Бриаторе, предали записите между него и приятелите му на колегите си в Милано, на които е поверено делото за "бунга, бунга" партитата. Подробностите около разговорите между Бриаторе и приятелите му изтекли в италианския вестник "Ил Фато Куотидиано" и те разкриват, че Берлускони продължава да организира партитата, но този път във вилата Джернето.

Тя се използва като централа на Университета на свободата, свързан с неговата партия Народ на свободата, и се използва от ВИП личности, пристигнали на посещение в Италия. "Ил Фато" съобщава, че "макар да не се разкрива никакво ново престъпление от записите, разговорите със сигурност потвърждават версията на прокуратурата". Берлускони винаги е отричал да е вършил нередности.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Зимна приказка
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 15.05   1514 г. – Фернандо Магелан официално е освободен от служба при португалския крал. 1525 г. – Приключва Селската война – народно въстание, избухнало в...