JAR Computers пуска печатащо устройство за малкия и средния бизнес*

17.05.2011 | 14:34
по статията работи:
Моделът DCP-7055 от Brother обединява в едно принтер, скенер и копирна машина, а цената му от 249 лв.
JAR Computers пуска печатащо устройство за малкия и средния бизнес*

*Информация на партньор на Econ.bg

Българската технологична верига JAR Computers пуска първа на българския пазар многофункционалното печатащо устройство за малкия и средния бизнес DCP-7055 от компанията Brother. Моделът обединява в едно принтер, скенер и копирна машина, а цената от 249 лв. е най-достъпната за това ниво на надеждност и качество на печат. До 20 май устройството ще се предлага само в магазините на JAR Computers, както и през сайта на компанията -  https://www.jarcomputers.com/.

DCP-7055 съчетава богата функционалност, с висока степен на енергийна ефективност и ниски разходи. Устройството е съобразено с всички международни изисквания за опазване на околната среда, за ниските нива на шум и ниска консумация на енергия, които съответстват на международните еко-сертификати "Energy Star" и "Der Blaue Engel". Моделът се предлага у нас с три години гаранция.

DCP-7055 има редица предимства, които го правят особено подходящ за малки и средни фирми. Той е компактен и може лесно да бъде разположен в ограничени офисни пространства и дори в домашни офиси. Устройството печата със скорост 20 стр/мин, при много високо качество на печат и с много висока резолюция (2400 x 600 dpi). Има стандартен тонер за 1000 стр. Освен това DCP-7055 е снабден с редица функции с добавена стойност за малкия бизнес, които спестяват време и оптимизират работата на екипите. Сред тях са възможност за сканиране директно към електронната поща, изображение или OCR файл, поддръжката на печат към А5 формат, както и намаленото време за готовност за печат на първа страница, което вече е по-малко от 10 секунди.

snimka_brother_dcp_7055_945

Моделът е снабден с тава за входяща хартия за 250 листа, за да се избегне честото зареждане и допълнителен слот за ръчно подаване, който позволява печат върху различни формати хартия и пощенски пликове. Двуредовият LCD дисплей, с който е оборудван DCP-7055, прави всекидневната работа с него много по-удобна и приятна.

„Стабилизирането на икономиката, което наблюдаваме през последните месеци, мотивира компаниите да започнат постепенно да разширяват дейността си, появяват се нови стартиращи фирми, а съществуващите малки и средни организации търсят нови възможности. Всичко това увеличава нуждата от ново поколение ефективни технологични решения за малкия бизнес, които да обезпечат разширяването на дейността, но и едновременно с това да спестяват фирмените разходи и времето на служителите. Радвам се, че в лицето на Brother намерихме партньор, който да ни позволи да предложим на нашите клиенти такива ефективни решения за офисен печат. Очаквам моделът DCP-7055 да бъде посрещнат добре от собствениците на малки и средни фирми, поради комбинацията си от ниска цена, висока ефективност и надеждност" - сподели Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 13.05   1327 г. – Подписан е Черноменският договор между Втората българска държава и Византийската империя от Михаил Шишман и Андроник III. 1346 г. – Йоан VI...