Гълъбов: На изборите ще има явен сблъсък на лидери

10.05.2011 | 09:57
по статията работи:
Върви много усилено подготовката за постигане на някакъв тип споразумение с местния бизнес, смята политологът
Гълъбов: На изборите ще има явен сблъсък на лидери

"Вниманието на официалното говорене е насочено към президентските избори, но партиите знаят, че местните са важни. Това заяви пред радио „Фокус" политологът Антоний Гълъбов. Според него именно местните избори са във фокуса на партийната механика.

„Много показателно е това, че всички искат да си говорят за президентските избори, но никой не иска да говори за това как върви подготовката на партиите за местни избори. Истинското раздвижване на политическите партии е свързано с пренареждането в местната власт", заяви Гълъбов. Според него става дума за много дълбоко пренареждане в политическия процес, защото именно на местно равнище политическите партии се сблъскват с най-сериозни трудности преди всичко в отношението си с местния бизнес.

„Това е бизнесът, който има значение на регионално и на местно равнище и чиято позиция ще определи до голяма степен фона на местния вот. Според мен в момента върви много усилено подготовката за постигане на някакъв тип споразумение с местния бизнес", добави Гълъбов.
По думите му ще има явен сблъсък на лидери на изборите, но не е ясно доколко той ще бъде политически. Гълъбов заяви, че засега се бяга от истински политически дебат и от дефинирането на истинския политически залог на предстоящите избори. Разчита се на това вниманието да бъде задържано върху междуличностната надпревара, заяви Гълъбов.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 15.05   1514 г. – Фернандо Магелан официално е освободен от служба при португалския крал. 1525 г. – Приключва Селската война – народно въстание, избухнало в...