НАП ускорила проверката за имотното състояние на Цветанов

18.02.2011 | 13:15
по статията работи:
Стефанов: Институциите четири месеца правят опит да измислят начин, за да прикрият корупция по високите етажи на властта
НАП ускорила проверката за имотното състояние на Цветанов

Няма забавяне при проверката на НАП за имотното състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и управляващите не оказват натиск върху нея. Идния четвъртък резултатите й ще бъдат съобщени на заседание на парламентарната комисия за борба с корупцията, съобщи пред журналисти в парламента изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов. Той се срещна с депутата на левицата Антон Кутев, който по-рано днес заяви, че проверката на НАП се дължи на неспособността на "институциите вече четири месеца да измислят начин да прикрият корупция по високите етажи на властта".

Няколко часа след това изказване Красимир Стефанов дойде в парламента, за да разговаря с депутата от левицата. Стефанов обясни, че е бил помолен от премиера Бойко Борисов да разговаря с Кутев, тъй като през миналата седмица министър-председателят обеща във времето за парламентарен контрол данните от проверката на НАП да бъдат ясни днес, предаде БТА.

Проверка на имотното състояние по принцип отнема около 4-6 месеца, но заради големия политически и медиен натиск направихме всичко възможно да работим по-бързо, каза пред журналисти изпълнителният директор на НАП.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Между приятели: - На кого е кръстена дъщеря ви Гертруда? - На дядо си Пенчо. - ?!? - Беше герой на труда....
На този ден 02.05   1494 г. – Христофор Колумб открива Ямайка. 1803 г. – САЩ купуват от Франция областта Луизиана. 1808 г. – Избухва Полуостровната война: Жителите на...