Пампорово не може да се оплаче от липса на туристи

11.01.2011 | 08:55
по статията работи:
С 15% паднаха цените на лифткартите в курорта
Пампорово не може да се оплаче от липса на туристи

С 15% паднаха цените на лифткартите в Пампорово. Въпреки че не може да се оплаче от липса на туристи, родопският ски курорт навлиза в така наречения нисък сезон и всички цени тръгват надолу.

Поне с 15-20 на сто вече са по-евтини нощувките в Пампорово. Диапазонът е голям, например, може да се намери двойна стая за 100 лв. на вечер или пакет "ол инклузив", който излиза по около 80 лв. на човек на ден. Промоцията за лифткартите важи до 21 януари, уточниха от курорта. За възрастни дневната карта е на цена от 43 лв., а детската - 23 лв.

Нощното каране продължава да бъде бонус за пакети от три дни нагоре. За шест дни бонусът за нощното каране е три дни, а за 13 дни пакет - 7 дни, съобщи БНТ - Пловдив.

Пампорово се радва на добра посещаемост и от чуждестранни туристи. По пистите освен традиционната английска, все по често се чува и руска реч. През този сезон в курорта очакват засилено присъствие и на гръцки туристи. Те пристигат обикновено за уикенда, като ползват за преминаване граничния пункт край Златоград.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 21.05   1725 г. – Руската императрица Екатерина I учредява ордена "Александър Невски". 1840 г. – Нова Зеландия е обявена за колония на Великобритания. 1865...