Компютри и периферия онлайн с коледни отстъпки*

14.12.2010 | 12:07
по статията работи:
"Сирма Солюшънс" предлага и разсрочено плащане за своите клиенти на e-shop.sirma.bg
Компютри и периферия онлайн с коледни отстъпки*

*Информация на партньор на Econ.bg

Онлайн магазинът за преносими и настолни компютри, периферия, мрежово оборудване и софтуер e-shop.sirma.bg на Сирма Солюшънс ще предлага до края на коледно - новогодишните празници всичките си над 5 000 артикула с отстъпка от 5 процента. Промоцията понижава и без това достъпните цени на продуктите на компанията, в които са вложени много експертна pre-sales и post-sales добавена стойност. Освен това онлайн магазинът предлага и разсрочено плащане за своите клиенти физически лица.

„Когато разработвахме нашия интернет магазин за техника, основната ни цел беше той да предлага единствено и само стоки налични на склад с автоматично актуализиране, както на цените така и на наличностите, да улеснява потребителите, предлагайки подробна информация, написана разбираемо за неспециалисти, както и лесна навигация. Искахме да създадем един виртуален магазин, в който можете не само да откриете всичко в сферата на компютрите, периферията, потребителската електроника и мрежите, а и да направите това бързо и удобно, с няколко клика на мишката, докато си стоите удобно на стола в офиса или у дома. Настоящото намаляване на цените е част от тази политика. Освен това сме се постарали да подберем най-интересните предложения и да ги изведем на първа страница, за улеснение на онези, които искат да направят оригинален и стойностен подарък." - сподели Росен Маринов, ръководител на проекта e-shop.sirma.bg в Сирма Солюшънс.

Онлайн магазинът съчетава богата и лесно достъпна продуктова информация, бързо сърфиране между продуктовите категории, експертни съвети и блог за по-любопитните потребители, както и вградена търсачка, която може да търси артикулите по производител, по цена, по ключова дума, а освен това има опция за търсене в продуктовите описания. E-shop.sirma.bg предлага продуктите на няколко десетки водещи технологични компании, сред които са 3Com, Apple, Acer, AMD, Asus, Canon, Cisco, Dell, D-Link, Epson, Fujitsu, Hewlett - Packard, Hitachi, IBM, Intel, Lenovo, LG, Logitech, Microsoft, Razer, Samsung, Sony, Symantec, Toshiba, Xerox и др.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 15.05   1514 г. – Фернандо Магелан официално е освободен от служба при португалския крал. 1525 г. – Приключва Селската война – народно въстание, избухнало в...