Предстояща международна конференция за туризъм вече с профили във Facebook и LinkedIn*

12.10.2010 | 16:36
по статията работи:
Създаването на страниците е провокирано от идеята за привличане на обществеността по въпросите за бъдещето и развитието на туристическия отрасъл
Предстояща международна конференция за туризъм вече с профили във Facebook и LinkedIn*

eCommerceAcademy.net, организатор на конференцията "Тенденции и иновации в туристическия бизнес", вече има свои профили в социалните мрежи Facebook и LinkedIn.

Мегасъбитието за туристическия бизнес ще се проведе между 3 и 5 ноември в хотел "Шератон", София.

В първите часове профилите събраха десетки почитатели на идеята за провеждане на конференция, която конкретизира начините за модернизиране на туризма както в Централна и Източна Европа, така и в световен мащаб.

Създаването на страниците е провокирано от идеята за привличане на обществеността по въпросите за бъдещето и развитието на туристическия отрасъл. Хората, които ползват Facebook и/или LinkedIn, могат да намерят информация за лекторите и за новостите около подготовката на конференцията „Тенденции и иновации в туристическия бизнес".

Ще може да бъде намерена и допълнителна информация за спонсорите на конференцията, както и за медийните партньори, сред които е Econ.bg.

В страницата на събитието в LinkedIn пък коментира Тони Хъмфри, специалист в международната компания TheTopTravelClub.com. Той казва, че конференцията ще даде информация за технологии, използването на които ще освободи клиентите от плащане на комисионни и ще доведе до нетна цена на туристическите услуги.

Страниците на eCommerceAcademy.net можете да намерите на адреси https://www.facebook.com/pages/ECommerce-Academy/150336151669407?v=wall и https://events.linkedin.com/eCommerceAcademy/pub/437731. Чрез търсене заинтересованите могат да напишат само eCommerce Academy и да открият профилите й.

Регистрация за събитието може да бъде направена на страницата на конференцията www.ecommerceacademy.net

*Econ.bg е медиен партньор на конференцията

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Женевски конвенции
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 20.05   325 г. – Римският император Константин I Велики свиква Първи Никейски събор, на който е прието "Веруюто". 525 г. – При земетресение в Близкия Изток...