Правят пощенски клонове в моловете на София и Пловдив

16.08.2010 | 16:46
по статията работи:
Обмисля се разкриване на пунктове и в метростанциите
Правят пощенски клонове в моловете на София и Пловдив

Преговори за разкриване на изнесени пунктове за инкасиране на ток, вода и мобилни услуги водят "Български пощи" ЕАД и моловете. Засега проектът е разработен за Пловдив и София, но при успех, ще намери реализация и в други големи областни градове.

Идеята е да се използва струпването на хора в мегатърговските обекти и клиентите на водния и мобилните оператори и електроразпределителните дружества да бъдат улеснени при плащането на сметките.

Дългосрочната стратегия за модернизиране на дейността на „Български пощи" стига и по-далеч - обмисля се разкриване на пощенски пунктове и в метростанциите, съобщи Dariknews.bg.

При успешна договорка с двата мола в Пловдив ще се разкрият около 20 нови работни места за касиери, обясни шефът на пловдивското поделение на „Български пощи" Мартин Захариев. По предварителен план за всеки един от изнесените пунктове ще са необходими около 40 кв.м. площ. Все още не са ясни цените за наем, които се обсъждат, заяви Захариев.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 09.05   1502 г. – Христофор Колумб потегля от Испания за своето четвърто и последно пътешествие до Новия свят. 1881 г. – след държавен преврат е съставено Петото...