Дарт Вейдър ограби банка в Ню Йорк

по статията работи:
Бандитът бил въоръжен с пистолет, а не със светлинен меч
Дарт Вейдър ограби банка в Ню Йорк

Крадец с маска на Дарт Вейдър - злият герой от киноепопеята "Междузвездни войни", ограби банка в Лонг Айлънд (САЩ, щата Ню Йорк), предаде "Фокс нюз". Инцидентът станал в четвъртък сутринта.

Бандитът, освен маска на ръководителя на армията на Галактическата империя, носел дълъг черен плащ и камуфлажни панталони. Вместо лазерен меч, той бил въоръжен с полуавтоматично оръжие, с което заплашил касиерката и поискал да му предаде наличните в сейфа пари. Тя изпълнила искането, като не се съобщава каква сума е била предадена на крадеца, след което той напуснал клона на банката.

Клиент на трезора се опитал да попречи на грабителя, между двамата имало леко стълкновение, но Дарт Вейдър успял да избяга към паркинга на банката, където се метнал на велосипед и изчезнал. Полицията не е успяла да го залови по горещите следи.

Сержант Уилям Ламб от полицията в департамента Съфолк коментира, че в 28-годишната му кариера вече нищо не може да го изненада, но този случай е уникален, пише Mediapool.bg.

Неотдавна в Ню Йорк стана друг необичаен обир, при който в банка влезе мъж с букет цветя, в който бил сложен плик с искане да му бъдат предадени наличните пари. След като искането му било изпълнено, тъй спокойно излязъл от банката, но на 22 юли бил арестуван.

 

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 30.04   311 г. – Римският император Галерий издава едикт, според който християните са законно признати в Римската империя. 1671 г. – Петър Зрински и Фран Кръсто...