Пресконференция относно изложението "Отворени врати за образование в чужбина"

27.01.2010

На 27 януари 2010 г., сряда, от 11.00 часа, в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на консултантска къща за образование в чужбина "Дарби" по повод на предстоящото Европейско изложение "Отворени врати за образование в чужбина", съобщават от БТА.

  • Посоката на развитие на висшето образование в кризата - брой и видове представени специалности, кои са най-модерните и търсени специалности, видове стипендии и кредити, новите дестинации и държави (за първи път интерес към български студенти проявяват университети от Швеция, Австрия, Германия, Турция, Абу Даби, Франция).
  • На какво се дължи 60% ръст на интереса към средното образование в чужбина? "Семинар за родители". Какви стипендии ще бъдат отпуснати за средно образование в чужбина?
  • Данни от проучване за това къде и как предпочитат българските деца да прекарват ваканциите си и какво мислят родителите им по въпроса.

Изложението "Отворени врати за образование в чужбина" ще се проведе на 30 - 31 януари в София и на 2 февруари във Варна.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив