Феим Чаушев съди фантом?

20.08.2008 | 18:54
по статията работи: Петър Чернев
ОЛАФ отрече да има нещо общо с обвиняемия Готфрид Манфред. Чаушев няма да оттегля иска си
Феим Чаушев съди фантом?

Българските медии днес широко разпространиха новината за съдебен процес, който бившият заместник-министър на външните работи на Република България Феим Чаушев се предполага, че е започнал срещу Готфрид Манфред, определян като "длъжностно лице от ОЛАФ“ или „бивш представител на ОЛАФ в България“.

В отговор на тези съобщения Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) заявява, че това лице не е и никога не е билo служител на ОЛАФ и никога не е работилo за ОЛАФ, съобщи представителството на Европейската комисия в София.

„Това е най-лесното!" Така бившият зам.-министър на външните работи Феим Чаушев коментира изявлението на ОЛАФ, че Готфрид Манфред не е и никога не е бил служител на ОЛАФ. Чаушев допълни, че няма да изтегли съдебния си иск и че ще търси правата си в съда.

 "Той разпространи писмата с доклада тук и до посолствата. Как така изведнъж се оказва, че ОЛАФ нямат такъв служител!“, възмути се бившият зам. министър.

Чаушев поясни, че заради клеветите, според него, е имал здравословни проблеми.

"Диабетик съм и заради него Манфред кръвната ми захар се дига няколко пъти, каза Чаушев. В заключение той заяви, че съдебният му иск към Манфред остава.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На тоз ден 15.03   44 г. пр.н.е. – Юлий Цезар е посечен от Марк Юний Брут и група римски сенатори по време на заседанието на Сената на Римската империя. 1493 г. – Христофор Колумб...