Международна конференция "Сигурността - ключът към бъдещето на Европа"

12.09.2011

На 12 септември 2011 г. от 9.00 часа в Правителствена резиденция Бояна, София, ще се проведе Международна конференция "Сигурността - ключът към бъдещето на Европа".

Еднодневната международна конференция е организирана от Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и ACP (Полицейски синдикат Холандия) и има за цел да предизвика своеобразен диалог, свързан с дейността и инициативите на синдикалните организации в системата на обществената сигурност на страните членки на Европейския съюз.

Конференцията ще открият Валентин Попов - Председател на Управителния съвет на Синдикална федерация на служителите в Министерство на вътрешните работи, и Герит Ван Де Капм - Президент на Европейски полицейски съюз (EPU) и президент на ACP.

Сред гостите на форума ще бъдат Димитър Георгиев - заместник-министър на вътрешните работи, България; Василе Драгомир - заместник-министър на вътрешните работи, Молдова; Ръководни служители от вътрешните министерства на Румъния и Сърбия; Йоханес ван Баален - Депутат от Европейския парламент; представители на полицейските синдикални организации от България, Австрия, Германия, Малта, Латвия, Литва, Молдова, Румъния, Сърбия, Украйна и Холандия.

Събитието е с покани.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив